SPANIEN

nu är allt packat o klart så nu drar jag till spanien :p det ska bli grymt skönt. ses nästa vecka kommer hem söndag då får nu ett redigt inlägg om hur det har vatt o allt.

Hare gööt för det ska jag <3


säger bara spanich

Nu har mitt hemliga besök åkt hem som inte alls va så hemligt snyfft ;(

I dag har jag fördrivit dagen med absolut inget ting flummat flummat o flummat som vanligt.
nu börjar det dra i hopp sig o på sön kl 18:50 flyger vi fyra till SPANIEN wiii med bästa cicci vi kommer bli negrer och vi kommer ha det jävligt skönt vi reser sedan där i från kl 18:50 sen börjar slaveriet i gen på måndag :( snyfft

men det ska bli jäklans skönt aldrig flygit eller vatt utomlands :s nervöst




hemligt besök :O

Hon som e här börjar på M och slutar på aja ;) Vi har det bääst  så alla vet ;)) 
 
nu kanske det inte blev så hemligt längre men meed hängde hon efter Tierp.
sibbe var en stjärna i helgen fre 0+4 sista hindret lör 0a o 1a nat sön 0+4 sista hindret hah men han var super fin och han älskar souer crem onion chips det var tack vare maja att vi kom på att han älskar det x))
har göttt för det har vi x))<33

kladdigt

i dag då jo så här har den gått till
först stallet red o packa till Tierp sen hem bakade en smarrig kladdkaka med cicci o sen gick vi på stort en morotskaka också den får dock får den hänga med på utflyckt till tierp ock bli slukad där.

hare gött

spaa daa

javet lite seg med inlägg kan berätta lite vad som hänt.

så här vare en så kallad amanda strömmade hit dagen gick och det va dags att lämna huset och gå vidare. till amandas hus åkte vi, mat det fick vi laga själva och en trevlig film hitta vi.nästa dag på året blev det en spa daa uppfunnen, kan ju bara säga att vi blev mycket vackra. stallet va next på listan och rejs på fältet blev det sen va det bara att lämna detta flummaiga liv och leva i nuet.

hare gött <3

RSS 2.0